Kiemer zorgverzekering

De Kiemer zorgverzekering is een zorgverzekering speciaal voor ouders en kinderen. De zorgverzekering van Kiemer bestaat uit een basisverzekering, daarnaast kunt u zelf een keuze maken uit een van de drie aanvullende zorgverzekeringen. Wanneer u Kiemer nog niet kent hoeft u niet bang te zijn om een zorgverzekering bij Kiemer af te sluiten. Kiemer is namelijk een dochteronderneming van de Friesland zorgverzekeraar. De Friesland zorgverzekeraar is met ruim 500.000 aangesloten en meer verzekerden en meer dan 20 jaar ervaring als zorgverzekeraar een van Nederlands grootste zorgverzekeraars. Dus wanneer u kiest voor Kiemer kiest u voor ervaring, service en uitgebreide aandacht voor de zorgverzekering van uw kinderen.

De Kiemer basis zorgverzekering

Met de Kiemer basis zorgverzekering bent u al voor 75 euro per maand tegen de meest noodzakelijke medische kosten. Door deze verzekering worden onder andere de kosten voor de huisarts, medische specialisten, verloskundigen, ziekenvervoer en natuurlijk hulp- en geneesmiddelen.

De Kiemer aanvullende zorgverzekering

De aanvullende zorgverzekeringen van Kiemer zijn toegespitst op de verschillende stadia waarin gezinnen zich kunnen bevinden. Zo heeft Kiemer de aanvullende zorgverzekering ‘Sanne’ een aanvullende zorgverzekering voor slechts 15 euro per maand, deze aanvullende verzekering is een betaalbare keuze voor jonge gezinnen. Met het pakket ‘Femke’, 25 euro per maand, zijn alle leeftijden zeer compleet verzekerd. Wanneer u zich echt tegen alle zorg wilt verzekeren kunt u kiezen voor de aanvullende zorgverzekering ‘Ayla’, hiervoor betaalt u 85 euro per maand maar bent dan ook echt super uitgebreid verzekert.

Waarom kiest u voor Kiemer?

Kiemer zorgverzekeringen is de eerste zorgverzekeraar in Nederland speciaal voor ouders en kinderen. Iedereen kan bij Kiemer een zorgverzekering afsluiten want er wordt geen medische selectie gehanteerd. Bij Kiemer ben u vrij in de keuze waar u de benodigde zorg afneemt en de rekening voor de genoten zorg wordt direct aan de zorgverlener betaald. Wanneer u een zorgverzekering bij Kiemer afsluit profiteert u blijvend van diverse extra’s als:

  • Een netwerk van experts in de kinderzorg;
  • Een webwinkel met aantrekkelijke kortingen op producten;
  • Wachtlijstbemiddeling;
  • Hulp bij letselschade;