Ohra zorgverzekering

De Ohra zorgverzekering bestaat uit een basis en een aanvullende zorgverzekering. In Nederland ben je verplicht een basis zorgverzekering af te sluiten, het afsluiten van een aanvullende zorgverzekering staat je geheel vrij. De dekking van de Ohra basis zorgverzekering is gelijk aan dekking van de basis zorgverzekering van een andere verzekeraar. De dekking van de basisverzekering is namelijk door de overheid wettelijk vastgelegd.

Ohra basiszorgverzekering

Met de basis zorgverzekering van Ohra ben je verzekert voor de meest voorkomende zorg. Zo ben je met de Ohra basisverzekering onder andere verzekert voor een bevalling in het ziekenhuis, fysiotherapie, geneesmiddelen (met uitzondering van de eigen bijdrage), bezoek aan de huisarts en opname in het ziekenhuis. Het grote voordeel van de Ohra basiszorgverzekering is je eigen vrijheid. In tegenstelling tot veel andere zorgverzekeraars ben je met de Ohra zorgverzekering vrij in de keuze van je zorgverlener en beschik je over de mogelijkheid om je aanvragen en declaraties zelfstandig online te regelen.

Ohra zorgverzekering aanvullend

Ohra heeft haar aanvullende zorgverzekeringen afgestemd op verschillende levensfasen. Volgens Ohra zijn er zes levensfasen waarin een mens zich kan bevinden. De aanvullende zorgverzekeringen van Ohra verzekeren u tegen de zorg die bij je levensfase pas waardoor je nooit teveel betaalt voor je aanvullende zorgverzekering. Wanneer je een aanvullende zorgverzekering bij Ohra gaat afsluiten kun je kiezen uit de volgende aanvullende zorgverzekeringen:

  • Jongeren;
  • Singles;
  • Duo’s;
  • Jonge gezinnen;
  • Gezinnen;
  • 50-plussers;

Naast deze aanvullende zorgverzekeringen op basis van je levensfase is het ook mogelijk om bij Ohra een aanvullende tandartsverzekering en een luxe verzekering bij ziekenhuisopname af te sluiten.

Meer weten over Ohra zorgverzekeringen?

Ohra maakt deel uit van de Delta Lloyd Groep en heeft momenteel ruim 800.000 tevreden verzekerde klanten. De kracht van Ohra is dat je bij Ohra direct weet waar je aan toe bent. De zorgverzekeringen van Ohra worden beheert en uitbetaalt door CZ zorgverzekeringen.